Ghid de cumparare pentru uscător de rufe

Spune adio suporturilor incomode, cârligelor enervante, umezelii, sârmelor improvizate. Esti pe cale sa descoperi care este cel mai bun model de uscător de rufe din 2018. Acel model care face hainele calde, pufoase, netede și perfecte.

Alegerea modelului potrivit de uscător de rufe poate să pară o plimbare prin jungla pentru că există uscătoare care au aruncat o reputație proastă asupra întregii categorii. Toata lumea a auzit de dezastre în care oameni scoateau dintr-un uscator un pulover cu doua mărimi mai mic sau un hanorac mai larg decât își aminteau. Dar asta nu trebuie să fie și povestea ta. Ți-am pregatit cele mai recomandate uscătoare de catre specialiști pentru performanțe și aprobate de clienți prin recenzii. Pentru tricouri gata de purtat și camăși mai ușor de călcat urmarește sugestiile noastre.

Dacă ai nevoie de o echipă pentru haine perfecte, citește și recomandările noastre pentru cele mai bune mașini de spalat și tot ce trebuie să iei în considerare. Dacă ai ajuns pe această pagina, dar înca nu ești foarte convins dacă ai nevoie de un uscător îți prezentăm câteva motive.

De ce să îti cumperi un uscator de rufe?

Pentru ca poți să ai haine curate și uscate în câteva ore chiar și în miezul iernii. Dacă usuci haine în casa, crește umezeala din aer și se poate produce mucegai. Dacă le usuci pe balcon, nu mai bine folosești spațiul pentru o zonă de relaxare ca în reviste? Cu atât mai mult cu cât câștigi timpul pe care îl petreceai întinzand, strângând sau chiar călcând hainele.

Top 3 masini de uscat in 2018

3. Uscator de rufe AEG T8DBE48S

Uscator de rufe AEG T8DBE48S

De ce e recomandat?

Uscator de rufe AEG T8DBE48SProtejeaza chiar si tesaturile delicate din lână cu sistemul AbsoluteCare®.

Previne micșorarea, păstreaza forma hainelor și le reface impermeabilitatea.

Are programe personalizate ce adaptează mișcarea și temperatura ciclului de uscare in functie de țesatură.

Economisește energie. Tehnologia ProSense® are senzori ce reglează durata uscarii și consumul în funcție de încărcătură.

2. Uscator de rufe Electrolux EDH3988TDW

Uscator de rufe Electrolux EDH3988TDW

Uscator de rufe Electrolux EDH3988TDWPermite uscarea in siguranță a țesăturilor delicate cum ar fi lâna si matasea.

Adapatează viteza rotatiilor tamburului, directia si temperatura, în funcție de tipul materialelor.

Sistemul inteligent OptiSense monitorizează gradul de uscare a hainelor astfel incât aceastea să nu fie uscate in exces.

Usa reversibila cu patru puncte de montare a mânerului usurează introducerea și scoaterea hainelor din uscător.

1. Uscator rufe MIELE TKG 850 WP SteamFinish&Eco Chrome Edition

Uscator rufe MIELE TKG 850 WP

Uscator rufe MIELE TKG 850 WPPerformață optima cu 17 programe si sistemul PerfectDry care asigura o uscare optimă.

Adapteaza consumul si tratamentul hainelor in funcție de țesături.

Usucă uniform și netezeste hainele iar prin sistemul Aquawave protejează perfect tesăturile. Tricoul preferat va fi gata de purtat.

Are în componență materiale premium și sigure care cresc durata de viață a masinii de uscat.

Cel mai bun raport calitate-preț

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Sistem Baby Protect ® Senzorii de temperatura si umiditate usucă delicat rufele bebelușului. Este ideal si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Tehnologia Optisense® optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate.

Programul Jeans ideal pentru tesaturi groase, altfel greu se uscat la masina.

Programul Shirts ’15 îți netezește si pregatește cămașa de purtat în doar 15 minute.

Programul Refresh împrospatează rufele în 10 minute de ventilare cu aer rece.

Capacitate

Capacitatea se stabilește în funcție de numărul de persoane care folosesc uscatorul, dar și de spațiul disponibil. Cele cu capacitate mare sunt evident si cele mai voluminoase. Coreleză spațiul disponibil cu marimea masinii si ai in vedere ca intre uscator si alte electrocasnice trebuie sa fie cel putin un centimetru distanta pentru balans. In plus, ia in considerare faptul ca trebuie sa mai ai disponibili cel putin 6 cm în spatele uscătorului pentru ventilare. Pentru o economie mare de spatiu ia in considerare faptul ca uscatorul poate fi încastrat chiar deasupra masinii de spalat. Aceasta este și o variantă comodă pentru că poți transfera hainele rapid.

Economie

Pentru maxima economie de energie pe termen lung alegeți clasa energetică A+++ cu senzor de umiditate. Această functie opreste ciclul de functionare atunci cand rufele sunt uscate. Astfel, ai o economie considerabilă de timp și energie și poți să porți bluza preferată mai repede decât te așteptai.

Zgomot

Uscatoarele pot sș fie mai zgomotoase decât mașina de spalat așa ca trebuie să vă orientați spre modelele cele mai silențioase. Aveți în vedere acest aspect mai ales daca îl plasați în preajma dormitorului sau a biroului de lucru. Verificați în caracteristicile producatorului ca zgomotul să nu depășească cu mult nivelul de 70 dB.

Cele mai populare funcții în 2018

Filtrul colector

Captează scamele, părul de animale, ațele și alergenii de pe haine astfel încât hainele sa ramână perfect netede și curate.

Cu sistem de aerisire sau de condensare?

Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1
Uscator de rufe cu condensare Beko DPY8506GXB1

Uscătoarele de rufe automate au sistem de aerisire sau sistem de condensare. Diferența stă în faptul că cele cu sisteme de aerisire elibereaza aer umed printr-un furtun, in timp ce modelele cu sisteme de condensare stocheaza apa intr-un recipient sau o arunca direct in sistemul de canalizare. Va recomandam a doua variantă pentru că sunt mai performante și pot să fie instalate ușor în orice încapere.

Modelul Beko DPY8506GXB1 are recenzii foarte bune și este unul din modelele cele mai vândute.

Uscătoare de rufe electrice sau pe gaz?

Atat uscătoarele de rufe electrice cât și cele pe gaz au performațe bune cu mențiunea că sunt puține modele pe gaz comercializate pe piața și sunt mai costisitoare.

 

 

  • Ți-a fost util ghidul?
  • DA   NU

Un comentariu

Comentariile sunt închise.