Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Periuța de dinți electrică este cea mai bună prietenă a unui zâmbet frumos și sănătos și cea mai utilizată invenție în domeniul îngrijirii orale. Când încearcă pentru prima dată o periuță de dinți electrică, oamenii recunosc că nu și-au simțit niciodată dinții atât de curați după un periaj manual, acasă. Și nu este doar o senzație. Periuța de dinți electrică curăță de 100 de ori mai bine decât o periuță manuală, fapt dovedit clinic. Știind acest lucru, dilema principală în 2018 nu mai este dacă să optăm pentru o periuță manuală sau una electrică ci cum să alegem cea mai bună periuță electrică.

ghid de cumparare periuta de dinti electrica

Zâmbetul este cea mai frumoasă introducere în orice conversație, așa că trebuie să ne bucurăm din plin de beneficiile periuțelor electrice ca să-l păstrăm frumos și îngrijit. Pe termen lung, periuța de dinți electrică combate și tratează prin inovații high-tech principalele probleme ale îmbolnăvirii dinților. Aceasta este una dintre cele mai puternice rațiuni din spatele achiziționării unui astfel de produs, dar nu singura.

De ce e importantă periuța de dinți electrică?

Periuța electrică te ajută să economisești timp – prin periajul mai rapid si mai eficient – bani – prin mai puține vizite costisitoare la dentist – și energie – curăță dinții fantastic cu un minim de efort din partea ta. Beneficiile unei periuțe electrice sunt imediate si evidente pentru că te scapă de neplăcutele pete de pe dinți, dar și pe termen lung: îți asigură sănătatea orală și rărește vizitele la dentist. În spatele unui zâmbet frumos este de fiecare dată o îngrijire corespunzătoare a dinților.

Periuța este un produs pe care îl folosim de minim două ori pe zi, în fiecare zi, tot timpul anului. Este un partener de viață, ne însoțește în toate călătoriile și ne bazam pe ea pentru a obține un zâmbet încrezător. De aceea, avem nevoie să investim într-o periuță electrică performantă care să ne ofere cea mai blândă și mai eficientă îngrijire orală de la ora actuală. Tehnologia ne ajută și în domeniul îngrijirii orale prin dezvoltarea de produse în care putem avea încredere.

Cum alegem periuța de dinți electrică potrivită?

Așa cum spuneam mai sus, periuța electrică este un partener de viață așa că trebuie ales cu grijă, nu la întâmplare. Brandurile care comercializează periuțe de dinți se întrec in inovații care să răspundă cât mai bine nevoilor legate de igiena orală. Există periuțe speciale pentru protecția dinților sensibili, periuțe pentru combaterea gingivitei, chiar și periuțe speciale pentru albirea dinților. Gândește-te ce ai avea nevoie sau ți-ar plăcea cel mai mult să facă periuța ta dentară – dincolo de un periaj eficient. E recomandat să te consulți si cu medicul tău dentist. Dacă nu vrei să fii dezamăgit trebuie sa știi exact ce ai nevoie. Cu siguranța un producător de periuțe electrice s-a gândit deja la un produs pentru tine.

Cum ne simplifică viața o periuță de dinți electrică?

Doar 2 minute. De atât ai nevoie pentru a te bucura de dinți perfect curați. Periuța ta de dinți electrică deșteaptă te va avertiza când poți sa te oprești din periaj. Dar simplificarea în domeniul periutelor de dinți electrice nu se oprește la economia de timp și energie. Cele mai bune modele din 2018 au senzori care te avertizează când apeși prea tare, când e timpul să înlocuiești capătul sau când ai uitat să cureți o anumită zonă. Tehnologia ne ușurează munca și ne ajută sa obținem rezultate vizibile si admirabile de toată lumea.

Care este cea mai bună periuță de dinți electrică?

În acest articol, îți punem la dispoziție toate informațiile legate de periuțe electrice astfel încât să faci o alegere potrivită. Îți prezentăm principalele 2 branduri în materie de curățare dentară și vârful gamei de la fiecare, dar o să vă spunem din start care este preferată conform testelor noastre.

Cea mai eficientă, mai inovativă, mai blândă cu dinții și gingiile și mai elegantă (cu toate că eleganța nu a fost un criteriu de departajare) este gama Sonicare al brandului Philips.

De ce Philips Sonicare?

Philips a adus câteva inovații în domeniul îngrijirii orale prin periuțe sonice eficiente si accesorii utile. Capul de periere elimină petele și albește dinții încă din prima săptămână, iar eficiența în curățare este de 100 de ori mai bună decât cea obținută prin utilizarea periuței manuale conform studiilor de specialitate.

Gama periuțelor Sonicare este variată si acoperă o plajă largă de așteptări în domeniul îngrijirii orale. Modelul Sonicare Easycare costa circa 200-300 de lei, dar modelul care ne-a impresionat în mod special este Philips Sonicare DiamondClean Smart care costa circa 1300 de lei. Diferențele de preț țin mai puțin de tehnologia de periere având în vedere că ambele sunt periuțe sonice. Este vorba mai mult de accesorii, aplicații si programe de periere mai sofisticate pe măsură ce crește prețul.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Vârful gamei de la Philips folosește tehnologii inovatoare care să simplifice si îmbunătățească considerabil experiența perierii dinților.

Periuta electrica Philips Sonicare DiamondClean SmartDe ce recomandăm acest model?

Curață dinții de 100x mai bine decat o periuță manuală.

Elimină pana la de 10x mai multa placa bacteriana față de o periuța normală. Capul de periere Premium Plaque Control curăță profund și în același timp delicat mulțumită marginilor moi și flexibile.

Curață o suprafață de 4x mai mare dintr-o singura mișcare față de modele anterioare ale gamei DiamondClean printr-o forma specială de romb a periuțelor si o aderență mai bună pe dinți.

Reduce inflamarea gingiilor cu 100% față de o periuță manuală. Premium Gum Care cu peri special concepuți pentru a trata delicat linia gingiilor unde apar majoritatea problemelor, gingiile vor fi de 7 ori mai sănătoase în doar două săptămâni de la începerea utilizării periuței.

Albește dinții si elimină petele. Capul de periere Premium White pentru a elimina 100% mai multe pete de pe suprafața dinților decât cu o periuță manuală.

Ești avertizat când trebuie să schimbi capătul. Nu-ți mai amintesti când ai cumpărat ultima data capătul de periere? Tot aplicația te salvează! Aceasta analizează starea capătului semnalând și chiar comandând produsul când e timpul să îl înlocuiești în funcție de obiceiurile tale de periere.

Cronometru. Periuța te avertizează când se încheie timpul de periere recomandat este de 2 minute. Pentru o periere eficienta gura se împarte mental în 4 zone pe care le speli pe rând. Periuța vibrează la fiecare 30 de secunde când trebuie sa schimbi zona de periere.

Selectează automat programul optim de periere. În funcție de capătul de periere dintre cele 4 incluse în pachet pe care îl alegi, acesta activează un microcip care recunoaște si selectează automat programul ideal de periere.

Viteza de 62.000 de mişcări de periere pe minut. Periuța Sonicare DiamondClean Smart asigură performanțe de curățare imposibile cu o periuța manuală și de neatins chiar pentru unele periuțe electrice.

Aplicație pentru o curațare perfectă.

Poți monitoriza perierea în timp real din aplicaţia Philips Sonicare care te ajută să ştii când ai obţinut o curăţare eficientă şi îţi oferă îndrumări pentru un periaj mai eficient. Dacă dentistul îți indică anumite zone problematice, aplicația le va semnala pe o harta 3D personalizată a maxilarului tău și îți va recomanda un periaj adecvat.

Funcţia TouchUp semnalează atunci când omiți o zonă în timpul perierii dinților. Prin intermediul unui senzor inteligent de localizare, te asiguri ca toți dinții tai vor fi perfect curați.

Te avertizează dacă apeși prea tare. De multe ori se întampla să punem prea multă presiune pe dinți atunci când îi periem. Periuța Diamond Smart semnalează acest gen de periaj incorect. Dacă apesi prea tare pe suprafața dintilor, mânerul va vibra iar inelul luminos de la capătul mânerului va lumina intermitent.

Accesorii practice si elegante.

Paharul și tocul de transport sunt doua forme de încărcare a periuţei de dinţi. Doar pui periuța în suportul elegant din sticlă şi va începe instant să se încarce iar apoi beneficiezi de doua saptamani de folosire fără întreruperi. Pentru călătorii, tocul elegant este o variantă practică de transport, dar și o formă simplă de a încărca periuța chiar de la laptop printr-un mini USB.

Cel mai vândut brand de periuțe electrice la nivel global?

Oral-B este un brand cu o mare varietate de periuțe electrice ce folosesc tehnologia unică 3D de curățare a dinților. Oral-B este principalul competitor Philips și susține că oferă performanțe superioare de curățare datorită tehnologiei sale 3D. Această tehnologie presupune pulsații care desprind depunerile de pe dinți si apoi rotații care le indepărtează complet. Oral-B este brandul pentru îngrijire orală a producătorului Braun, specializat in electronice pentru îngrijirea personală, parte a grupului Procter&Gamble.

Care este cel mai bun produs Oral-B?

In 2018, cel mai bun produs este Oral-B Genius 9000, model care integreaza cele mai high-tech inovații in domeniul îngrijirii dentare la ora actuală.

Care sunt atuurile periutei Oral-B Genius 9000?

Periuta dinti electrica Oral-B Genius 9000Dinti mai albi de la prima utilizare. Capătul 3D White îndeparteaza petele de la suprafața dinților de la prima utilizare. Capătul are o cupa de albire care retine pasta de dinți mai mult timp pentru a beneficia mai mult de beneficiile sale.

Îndepărtează până la 100% placa bacteriană. Prin tehnologia 3D si capătul rotunjit curață perfect și zonele cele mai vulnerabile dintre dinți.

Puternic. Execută 8.800 de rotatii și 40.000 de pulsații în fiecare minut.

Protejează gingiile. Atunci când apeși prea tare, periuța are un senzor care te avertizează și în acelasi timp scade automat viteza de rotație.

Aplicația smartphone te ajută să îți îmbunătațești tehnica de periere fără să neglijezi nici o zonă. Aplicația este conectată la periuță astfel încât să monitorizezi întregul periaj.

Afișează durata curățării și semnalizează încheierea periajului. Vei știi exact cât timp a trecut de cand ai început periajul. Deasemenea, periuța va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului în care periezi și va vibra de 3 ori pentru a semnaliza că ai periat suficient.

4 capete de periere incluse: 3D White, Sensi UltraThin si 2X Cross Action. Perii se decolorează atunci când capătul trebuie înlocuit. Toate rezervele sunt compatibile cu periuta GENIUS 9000.

Partener bun in călătorii. O încărcare îți asigură 12 zile de periaje complete. În pachet vei primi și un etui elegant în care poți pune periuța cu 2 capete și un slot USB cu care poți încărca simultan atât periuța, cât și telefonul mobil.

Ce promite?

În comparație cu principalul competitor Philips Sonicare, Oral-B susține că*:

 • Reduce mai bine placa dentară din locuri greu accesibile.
 • Îmbunătațeste sănătatea gingiilor de 32% mai bine decat Sonicare Diamond Clean
 • Sistemul cu pulsatii si rotații curăță mai bine dinții si asigură o mai bună sănătate orală.

*Acestea sunt date oficiale de pe site-ul oralb.com

Adaugăm că prețul produsului Oral-B Genius 9000 este mai mic cu aproximativ 300 de lei față de produsul de top al principalului competitor Philips Sonicare Diamond Clean Smart.

Care este cea mai ieftină variantă bună?

Dacă vrei să testezi experiența unei periuțe de dinți electrice, dar ai un buget mic la dispoziție atunci îți recomandăm periuța de dinți electrică sonică de la Dr. Mayer.

Periuța de dinti electrica sonica Dr. Mayer GTS2000

Ca și Philips, acest model mizează pe tehnologia sonică de periere.

Avantajele utilizarii acestei periuțe de dinti:

 • Periuța de dinti electrica sonica Dr. Mayer GTS2000

  Curățare eficientă cu 31000 PM. Dovedit clinic ca este 100% mai eficienta în reducerea depunerilor dentare decât o periuță de dinți manuală sau cu oscilatii.

 • 3 moduri de periaj (puternic, sensibil si masaj)
 • Timer-ul de 2 minute pentru a semnaliza încheierea unui ciclu de periere
 • Semnalizează încheierea periajului în fiecarei zone a gurii la fiecare intervalul de 30 de secunde
 • Peri de calitate DuPont care asigură o curațare superioară a dinților
 • Două capete de periere incluse.

Periuta de dinti electrica sonica Dr. Mayer Travel GTS2005TVarianta Dr. Mayer pentru călătorii

Periuta de dinti electrica sonica Dr. Mayer Travel GTS2005T oferă beneficiile unei periuțe sonice electrice la prețul multor periuțe manuale într-un design compact și practic, perfect pentru călătorii. Dimensiunile reduse și capacul care se închide perfect asigură un transport ușor în geanta de mână. Îl consideram un produs bun nu doar pentru călătorii, ci și un obiect pe care îl poți strecura în geanta de mână și poți beneficia de o bună curățare a dinților oriunde și oricând.

Despre Dr. Mayer

Dr. Mayer este dedicat producției de periuțe electrice și inovației în acest domeniu, acestea fiind si cele mai populare produse ale brandului.

În loc de concluzie

Dinții curați si îngrijiți nu sunt un moft, ci o carte de vizită. Tehnologia ne pune la dispoziție metode prin care să fim mai îngrijiți, mai liniștiți și mai mulțumiți de noi. Descoperiți cum să alegeți și alte produse care să vă simplifice rutina zilnică de îngrijire din ghidurile noastre dedicate.

 • Ți-a fost util ghidul?
 • DA   NU