Descoperă cel mai eficient epilator IPL

Pielea fină, catifelată, fără păr nedorit și fără efort este posibilă cu un epilator IPL. Ne-o promit producătorii, o susțin recenziile clienților mulțumiți și o confirmă propriile experiențe în epilarea pe termen lung. Pentru că tehnologia în domeniul epilării a ajuns în punctul în care putem beneficia de astfel de servicii profesionale acasă.

Epilarea cu ceară este dureroasă, lama trebuie folosită aproape zilnic, cremele depilatoare au un miros neplăcut și de multe ori ai nevoie să mai folosești și lama, iar epilatorul electric nu este tolerat de toată lumea. Toate fără excepție sunt o bătaie de cap săptămânală sau chiar zilnică. Așa ca este de înțeles entuziasmul actual în fața epilării cu lumina intens pulsată (IPL), care promite să fie o soluție pe termen lung.

De ce un epilator IPL acasă?

Epilare IPL accesibila

Folosirea epilatorului IPL reduce părul nedorit cu 90% în circa 3 luni de la începerea tratamentului. Până nu demult, epilarea definitivă cu IPL era afacerea de succes a saloanelor de înfrumusețare. Acest tratament presupunea o cheltuială finală considerabilă pentru că un epilat IPL eficient necesită mai multe ședințe plus sesiuni de întreținere de doua ori pe an. Odată cu vânzarea acestor aparate în magazine epilarea IPL a devenit unul dintre cele mai accesibile tipuri de epilare. La prima vedere un epilator IPL pare un aparat scump, dar este eficient fără nici un cost ascuns, fără consumabile si aparate actuale au o perioada de utilizare pentru tratamente complete între 13 si 15 ani. Dar cea mai importantă economie este fără îndoială cea de timp.

Cum funcționează un epilator IPL? Care este cel mai bun? Cum deosebești un produs eficient de unul slab? Avem răspunsuri la toate întrebările tale legate de achiziționarea unui epilator IPL. Descoperă 4 branduri cu vârful gamei lor de aparate IPL care au trecut testul cumpărătorilor precum și sfaturi legate de folosirea acestui aparat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum funcționează?

mod functionare aparat IPLSpre deosebire de tratamentele cele mai uzuale de epilare, soluția IPL trimite impulsuri luminoase sub piele care încălzesc și inactivează foliculele de la rădăcina părului, reducând astfel considerabil densitatea firelor si lasând pielea catifelată. Prin acest procedeu zonele expuse la tratamentul IPL rămân fără păr pentru luni sau chiar ani de zile. Acest tratament este mult mai puțin dureros decât o epilare cu ceară sau una cu un epilator electric. Senzația este una de căldură puternică și presupune un disconfort care se estompează în timp, pe parcursul tratamentului. Dacă sunteți mai sensibili, va recomandăm ca atunci când începeți să folosiți epilatorul sa aplicați o cremă care amorțește zona expusă la tratament.

Cui ii este recomandat?

alegerea aparatului IPL in functie de tenBărbaților si femeilor deopotrivă. Tratamentul cu epilatorul IPL are cele mai bune rezultate asupra persoanelor cu parul închis la culoare și tenul deschis. Aparatul IPL nu are la fel de mult succes pe pielea foarte închisă și nici în îndepărtarea firelor foarte deschise la culoare (blond deschis, roscat, alb/grizonat). Dacă sunteți într-una din aceste doua categorii vă recomandăm să testați acest tip de epilare înainte sa achiziționați aparatul acasă.

TOP TREI MODELE DE EPILATOARE IPL + BEST DEAL

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

De ce recomandăm acest model?

Comparativ cu produse anterioare are gamei Philips Lumea respectiv SC2005/00 și SC1995/00, acesta poate fi folosit și în zona feței și a axilei.

Senzor SmartSkin îţi recomandă cea mai bună setare în funție de nuanța pielii tale.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00 cu si fara firFuncţionalitate cu şi fără fir. Philips Lumea Prestige poate fi utilizat fără fir pentru libertate totală de mişcare sau îl poți conecta la priză pentru un tratament complet fără pauze.

Lampa nu se înlocuiește. Cu peste 250.000 de pulsații asigură13 ani de tratamente complete.

Adaptarea intensității pulsațiilor. Modelul conține instrucțiuni pentru a seta intensitatea luminii în funcție de tipul de piele și de culoarea părului de pe corp.

Reduce creșterea părului. Aproximativ 75% din părul nedorit începe să cadă în mod natural după primele 3 ședințe efectuate la interval de două săptămâni.

Rezultate pe termen lung. Pielea ta se menține netedă si fină timp de 2 luni, după primele 4-5 ședințe de epilare efectuate o data la două săptămâni.

Accesoriu special pentru zona inghinală adaptat pentru zona inghinală unde parul este în general mai puternic și mai gros decât în alte zone. Timpul necesar pe ședință este de 4 minute.

Accesoriu pentru față cu un filtru de lumină special conceput pentru utilizarea sigură și comodă pe zone precum buza superioară, bărbie și perciuni. Timp necesar pe sedintă 1 minut.

Accesoriu pentru suprafețe mari. Un sigur impuls acoperă aproximativ 4 centimetri din piele. Astfel timpul necesar pentru o ședință de epilare a picioarelor este de doar 15 minute.

Aplicaţia Lumea ce oferă detalii despre tratament precum şi asistenţa pas cu pas astfel încat sa ai parte de o epilare completa si corecta. Aplicaţia creează un plan de tratament personal pentru fiecare zonă a corpului în funcție de așteptările tale.

Epilator Braun Silk-Expert IPL BD 5009

Epilator IPL Braun Silk-Expert IPL BD 5009

De ce îl recomandăm?

Are un senzor inteligent SensoAdapt ™ care citește nuanței pielii și își adaptează performanțele astfel încat să ofere pulsații optime pentru fiecare tip de piele. Această functie elimină necesitatea de a seta manual aparatul in functie de nuanta pielii, consultand tabelele așa cum este necesar la alte aparate.

Epilator IPL Braun Silk-Expert IPL BD 5009 cu senzor de sigurantaSenzor de siguranță la contactul cu pielea. Braun Silk-expert emite impulsuri luminoase doar când se află în contact total cu pielea. Astfel nu există posibilitatea sa ai rezultate slabe pentru că nu ai poziționat aparatul corect de fiecare dată.

Mod de alunecare. Declanșează automat mai multe impulsuri pentru un tratament IPL rapid, eficient și complet pe zone mari. Un tratament complet al picioarelor dureaza doar 10 minute. Nu mai este necesar să selectezi manual fiecare pulsație în parte aparatul nu rateaza nici o zonă.

Mod delicat de acomodare. La primele sedințe ai posibilitatea de a selecta o intensitate mai scazută a luminii. Aceasta funcție este ideală pentru tratarea zonelor sensibile, cum ar fi linia bikinilor sau axilă.

300,000 de impulsuri ce înseamna echivalentul a 15 ani de tratamente corporale complete sau 35 de ani dacă este utilizat pentru gambe, inghinal, față și axilă.

Aplicatia Braun Silk-expert IPL poate fi instalata pe smartphonul tău și te ajută să planifici și sa monitorizezi progresul, pentru a obține rezultate perfecte.

Epilator Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilator IPL Remington i-Light Prestige IPL6750

i-LIGHT PRESTIGE de la Remington este recomandat atât femeilor cât și bărbaților și este eficient în îndepartarea părului nedorit de pe față, corp și zona inghinală.

De ce îl recomandăm?

Tehnologia unica PROPULSE de la Remington țintește precis rădacina părului.

Becul infinity Quartz asigură o utilizare îndelungată a aparatului.

Epilator IPL Remington i-Light Prestige IPL6750 cu accesoriu pentru corpUșor de utilizat. Are o formă ergonomică delicată care îl face foarte ușor de folosit.

Rezultate permanente după doar 3 utilizări efectuate la interval de doua săptamâni.

Accesoriul pentru precizie sporită pentru zonele mici și delicate precum zona inghinală.

Accesoriul pentru corp cu 50% mai multă acoperire la fiecare pulsație.

Mod Multi Flash si Mod Single Flash. Aceasta funcție îți permite să setezi un flux continuu de pulsații. Efortul tău va fi considerabil redus pentru că în loc să execuți pulsații individuale trebuie doar să plimbi aparatul pe suprafața pielii.

BEST DEAL  

BaByliss IPL Homelight G945E

Epilator IPL BaByliss IPL Homelight G945E

De ce îl recomandăm?

Performanțe dovedite clinic cu până la 90% mai puțin păr.

Compatibilitate ridicata pe diferite tipuri de piele și toleranță testata dermatologic.

Epilator IPL BaByliss IPL Homelight G945E cu accesoriu pentru epilare facialaAccesoriu pentru epilarea facială

Senzor de contact pentru o poziționare corectă a aparatului.

Mod glisare automat pentru o epilare uniformă.

Folosire îndelungată multumită lampei Quartz cu 300 000 impulsuri de lumină poți să îl folosești până la 15 ani de tratamente complete.

Conectare Bluetooth

Aplicația Homelight Connected oferă sfaturi personalizate pentru a planifica tratamentul și a maximiza eficiență epilatorului. Aplicația stabilește tipul de piele al utilizatorului și setează automat intensitatea și frecvența ședințelor de epilare pentru fiecare zonă a corpului.

Cum obții cele mai bune rezultate indiferent de produs?

Tratamente eficiente cu epilatorul IPL

Tratamentul cu epilatorul IPL se face o data la două săptămâni. Schimbări sunt vizibile dupa prima utilizare, dar abia după aproximativ 2 luni (3 – 4 utilizari) efectul va fi cu adevarat vizibil. Majoritea aparatelor promit o reducere cu circa 90% a pilozității. Înainte, în timpul și după tratament este esențial ca epilarea să fie făcută doar cu aparatul de ras. Astfel, energia produsă de pulsaţiile de lumină este canalizată exclusiv asupra foliculilor de păr. Altfel, rădăcinile ”atacate” de aparatul IPL se vor regenera și tratamentul nu va avea rezultatele scontate.

Acest tip de tratament nu este recomandat pe timpul verii când pielea este expusă la radiațiile solare puternice. Deasemnea, în perioada tratamentului evitați sedințele la solar.

Siguranță

epilator IPL sigure cu aprobare FDA

Primul criteriu de siguranță înainte de achiziționarea unui epilator IPL este aprobarea FDA (Food & Drug Administration), una dintre organizațiile în măsură să certifice siguranța utilizării acestor tipuri de aparate.

În ceea ce privește siguranța utilizării, aparatele trebuie să aibă Filtru UV și să fie dotate cu o funcție care să nu permită luminii să fie emisă până când capătul nu este poziționat corect pe suprafața pielii. Specialiștii recomandă protejarea zonelor vulnerabile unde sunt alunite, pete sau tatuajele cu plasturi de culoarea pielii.

Dacă aveți copii mici, căutați un epilator IPL care solicită introducerea unui cod de securitate înainte de utilizare.

Nu există efecte secundare cunoscute ale folosirii unui epilator IPL asa că vă puteți bucura în siguranță de beneficiile acestui produs.

  • Ți-a fost util ghidul?
  • DA   NU